Ποιοι είμαστε

Ποιοί είμαστε

H Suigeneris δραστηριοποιείται στο γραφιστικό χώρο, με πολύχρονη εξειδίκευση στην σελιδοποίηση βιβλίων, στην επιμέλεια εκδόσεων, αλλά και στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Ιστοσελίδες

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αναλαμβάνει την σχεδίαση και προώθηση της ιστοσελίδας σας, του e-shop σας ή την φιλοξενία σας στον server μας.

Από ”απλή” ιστοσελίδα εώς δυναμική και e-shop η Suigeneris είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τις δουλειές σας, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες σας, να γίνετε γνωστοί στο κοινό που σας ενδιαφέρει.

Χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία, κρατώντας το διαδυκτιακό σας αποτύπωμα μέσα στην εποχή.

Σελιδοποίηση

Η σελιδοποίηση είναι η βάση για την τελική εικόνα ενός εντύπου ή ενός βιβλίου.

Ένα σωστά σελιδοποιημένο κείμενο οδηγεί σε ευκολότερη και πιο ποιοτική εκτύπωση, καθώς απαλλάσσει τα τυπογραφεία από το βάρος των διορθώσεων και των παρεμβάσεων στο προς εκτύπωση αρχείο.

Με βάση τους παραδοσιακούς κανόνες της σελιδοποίησης και τη χρήση των πιο σύγχρονων σελιδοποιητικών προγραμμάτων, σας εξασφαλίζουμε την άρτια τελική μορφή του υλικού σας αφήνοντας σε εσάς μόνο το τελικό πρόσταγμα “τυπωθήτω”.

Επιμέλεια κειμένων

Με ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών ”χτενίζουμε” τα κείμενά σας προκειμένου να διορθωθεί και το παραμικρό λάθος για να έχετε ένα αψεγάδιαστο κείμενο στα χέρια σας.

Προσφέρουμε τους εξής τρόπους επιμέλειας κειμένων:

1. Ορθογραφική επιμέλεια

2. Ορθογραφική +Γραμματική+Συντακτική επιμέλεια (και οι τρεις επιλογές μαζί)

3. Πλήρης (Ορθ.+Γραμ +Συντ.) + Εννοιολογική (δηλαδή βελτίωση του κειμένου όπου υπάρχει ανάγκη)